AVUI PENSAVA…

Avui pensava, ja fa 10 anys que visc aquesta meravellosa illa, i 7 d’ells fent feina a l’escola de dansa Gimnàs Manacor amb totes vosaltres, les que esteu sempre i les que van marxar i després van tornar, per a mi heu sigut totes part d’aquella aventura que vaig emprendre quan vaig decidir viure aquest paradís.
Han sigut moltes hores, moltes llàgrimes i moltes alegries al vostre costat i sobretot molta dansa.
Encara m’enrecordo del primer espectacle, Cabaret, que encara no tenia la confiança plena, ni meva ni de vosaltres, però tinc un record molt especial, totes vosaltres interpretant personatges de la història del music hall, tan plens de màgia i sensualitat.

MAGIC CABARET

I de Terra a la vista, les més menudes emprenent un viatge a través del mar, sent inoblidables les cares i l’energia que transmetien.
Després va arribar el Terror amb Mal son, aquest va ser un any impressionant, vam aconseguir que el public sentis terror e intriga, va ser molt especial. Igual que Circus amb els petits, que varen fer molta de gràcia.

 

 

TERRA A LA VISTAOn the air, va ser un espectacle impressionant, encara que va ser un any difícil, vam aconseguir que la gent sortís vibrant del teatre. El vestuari, la música, les coreografies i vosaltres entregades a cada dècada a interpretar. Magnific!
Aquest any amb els petits vaig fer un espectacle precios, Alícia al país de les meravelles, per a mi va ser un procés gratificant, i el resultat va ser molt especial! Encara m’enrecordo de totes les nines al final ballant el wiki/wiki amb el sombrereo!! Genial!!

En queden encara nomenar, The Planet Show, Casting!!, Per a tu, Annie, La petita Princesa i Ballant Contes.

En tots ells, moments inoblidables i emocions increïbles, amb totes vosaltres, en cada representació, en cada minut passat al vostre costat compartint cada una de les vostres il·lusions.

 

Tots aquest moment m’han fet créixer moltíssim, com a professora és evident, però com a persona encara mes, molt més.
Es va acaba una etapa, i volia agrair a Gimnàs Manacor i a totes vosaltres la confiança que vàreu tindre en mi. Vull que sapigueu que en tots i cadascun dels llocs on hem estat representant la nostra escola, ha sigut amb orgull, sense cap dubte.

Gracies

Lola Lloberas

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: